Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Verzenden & Retourneren

Verzending

Onze pakketverzendingen worden verzorgd door POST NL, u kunt er dus vanuit gaan dat uw pakket in alle zorgzaamheid wordt verstuurd en bezorgd. De gemiddelde levertijd is 1-2 dagen.

 

Retourneren

Service staat bij ons voorop! Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u ons binnen 14 dagen de goederen terugsturen (dan moet het ook op dag 14 bij ons binnen zijn). U ontvangt dan binnen 14 dagen uw geld of juiste maat terug. Graag ontvangen we een e-mail op mijnwaisttrainer@gmail.com met de melding dat je een retour hebt verstuurd. 

 

Het pakketje kan geretourneerd worden naar:

Colenbranderhof 4

1065BG

Amsterdam

 

In het pakket:

  • Het product in goede staat en originele verpakking (lees onder aan de pagina voor gedetailleerde regels)
  • Een briefje met naam en adres, de maat die je nodig hebt of het rekeningnummer waar het retour bedrag op gestort moet worden

 

Wij raden je aan altijd een bewijsje van je geretourneerde bestelling in de vorm van een track&trace code op te vragen. 

 

LET OP: 

- Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die komen kijken bij het retourneren van een product.

- De billen-lifter mag vanwege hygienische redenen niet geretourneerd of geruild worden.

 

 

Notitie retourzendingen:
Een groot deel van de klanten die een bestelling retour stuurt houden zich niet aan de retourvoorwaarden. Wij krijgen vaak producten retour met gebruikssporen. Het product kunnen wij dan helaas niet meer doorverkopen. Tot voorheen gingen we hier nog soepel mee om. Vanaf 01 januari 2015 zullen we hier strenger op controleren!

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander gedragen product wilt aanschaffen/dragen hanteren wij zéér strenge/stricte retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren onze producten. Wij bekijken dan ook individueel of wij een product wel of niet retour accepteren.

Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om onze retourvoorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

RETOURVOORWAARDEN:

- Geretourneerde Waist Trainers  dienen onbeschadigd/ongedragen te zijn en er mogen absoluut géén gebruikerssporen zichtbaar of aanwezig zijn (hiermee bedoelen wij o.a: (rimpelvormige) kreukels/deuken/plooien/vlekken/geurtjes/pluisjes/haren of andere gebruikerssporen).

Dit kun jij voorkomen door de Waist Trainer niet langer dan nodig is te passen of door deze op te rekken als het al meteen duidelijk is dat deze niet past.

 

- Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden. 

 

 

- Als wij een Waist Trainer retour ontvangen die op 1 van de bovengenoemde punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden zullen wij jou hier per e-mail of brief van op de hoogte stellen en zullen wij dit artikel in kwestie per ommegaande post terugsturen naar de klant.